jueves, 27 de junio de 2013

Estades "low cost"

Aquestes estades tenen com a finalitat donar una visió general de la vessant esportiva de la ciutat a un preu assequible per a totes les butxaques (a partir de 230€ per setmana, allotjament i activitats).Dia 1: Arribada a Barcelona i benvinguda a l'alberg "Pere Tarrés". Instal·lar-se a les habitacions i tarda de relax a la zona d'aigües del club Holmes Place Les Corts (Europolis). Sopar a l'alberg i passejada pel barri. 

Dia 2: Sortida de l'alberg cap a l'Anella Olímpica on es podrà visitar una petita exposició a l'Estadi Olímpic (gratuït) i gaudir de la zona amb diferents zones on poder dinar i estar a gust apartat de la ciutat. Qui ho desitji podrà visitar el museu Olímpic. Per la tarda no hi haurà res programat pel que es podràn fer compres per la ciutat o seguir a les zones verdes de la muntanya de Montjuïc.

Dia 3: Al matí gaudirem d'una sessió de running per la Diagonal. Després per la tarda anirem a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona per gaudir del Camp Nou Experience.Dia 4: De 11h a 17h hi haurà el Tour en bicicleta. Al ser una activitat de matí i tarda, quan finalitzi el recorregut es gaudirà de temps lliure.


Dia 5: Pel matí hi haurà una activitat d'esports d'aventura al Bosc Urbà, situat al parc del Fòrum. Després es gaudirà de temps lliure fins la nit, on  a les 22h, ens reunirem per gaudir de la il·luminació nocturna de les fonts de Montjuïc.

Dia 6: Excursió al Canal Olímpic per gaudir de la zona d'aigues on es van realitzar proves als Jocs Olímpics. Es pot llogar una canoa, un caiac o altres embarcacions i navegar pel canal.

Dia 7: Recollida de les habitacions i comiat a l'albergAlberg Pere Tarrés
L'albert Pere Tarrés està situat al barri de Les Corts a 10 minuts del camp, ben comunicat amb la resta de la ciutat amb transport públic. Es pot dormir i esmorzar a partir de 23 euros/nit segons la                                                       modalitat d'habitació i època de l'any.

Holmes Place Les Corts 

Un magnífic gimnàs municipal amb diferents màquines per treballar el cos i zona d'aigües per poder-se relaxar i desconectar de l'estrès del dia a dia. Pots gaudir d'aquestes bones instal·lacions a partir de 12€/persona. (només zona d'aigues: 6,50€/persona)

Anella Olímpica                            

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L'Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre de la festa. I ara, pots gaudir de les zones i disfrutar passejant per l'Anella com es feia als JJ.OO. Disfruta!
Running Diagonal

La Diagonal de Barcelona és una gran avinguda que disposa de carrils bici i zones àmplies per correr en un bon ambient. Té senyals que ha posat DiR per indicar les distàncies
Camp Nou Experience
Aquí podràs descobrir la història del Futbol Club Barcelona. A la zona multimèdia disfrutaràs dels moments històrics en vídeos. També viuràs la sensació indescriptible de sortir al terreny de joc pel túnel de vestidors. Finalment acaba el tour a la botiga del Barça. Tot això, a un preu de 23€/persona.


Tour en bicicleta

"Bike tours Barcelona" és la primera empresa de Barcelona dedicada a organitzar rutes en bicicleta per individuals i per grups. Una manera de descobrir els millors racons, guiats pels monitors especialitzats i multilingües que fan que els tours siguin una experiència única i inolvidable.

Barcelona Bosc Urbà

Està situat a la plaça del Fòrum, aquest Bosc Urbà a Barcelona és un nou espai d'aventura. Ja no és necessari desplaçar-se fins boscos naturals, ja pots gaudir de tirolines, xarxes, lianes, ponts, puentings, troncs.. i tot això (i més, fins a 50 atraccions) a una alçada de fins a 6 metres! Pots disfrutar d'aquestes activitats des de 19€/persona.


Font Màgica de Montjuïc 

La Font Màgica de Montjuïc és una font típica de la ciutat Barcelonina en la que durant els anys s'hi celebren diferents festivals com les festes de La Mercé, concerts...I cada nit és pot disfrutar de l'espectacle que ofereix la il·luminació de dites fonts de manera gratuïta. Canal Olímpic 

Gaudeix del Canal Olímpic practicant esports aquàtics a un preu espectacular! Visita el Canal on es van disputar proves a Barcelona'92 i practica esports com el piragüisme en una zona molt relaxant! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario