miércoles, 10 de julio de 2013

Estades "standard"

Aquestes estades tenen com a finalitat donar una visió general de la vessant esportiva de la ciutat a un preu mitjà i majoritàriament accessible per a tothom (a partir de 630€ per setmana, allotjament i activitats).


Dia 1: Arribada a Barcelona i benvinguda a l'hotel "NH Les Corts". Instal·lar-se a les habitacions i tarda de relax a la zona d'aigües del club Holmes Place Les Corts (Europolis). Sopar a l'hotel i passejada pel barri. 

Dia 2: Sortida de l'hotel a les 10h del matí cap al museu Olímpic. (fins les 12h.) Temps lliure per dinar fins a les 15h. que anirem al Camp Nou a realitzar el Camp Nou experience. Després d'aquesta visita es gaudirà d'un temps lliure per realitzar compres per la ciutat fins l'endemà.

Dia 3: Sortida de l'allotjament a les 10h per anar al Centre Municipal de Vela per dur a tèrme diferents activitats aquàtiques. Per la tarda ens reunirem a les 17h per gaudir de les vistes que ens ofereix el Telefèric del Port durant el capvespre.

Dia 4: Pel matí anirem al parc del Fòrum on hi ha instal·lat el Bosc urbà i podrem gaudir d'un esport d'aventura. Després per la tarda podrem gaudir d'una tarda de volei platja a la platja de Barcelona.

Dia 5: Aquest dia hi haurà la possiblitat de passar el dia al gimnàs municipal gaudint de les instal·lacions o de realitzar un dia totalment lliure per la ciutat comtal. Per la nit, a les 21:30h, agafarem el Barcelona Bus Turístic per gaudir de la il·luminació nocturna dels edificis emblemàtics de la ciutat.

Dia 6: Tour en bicicleta pels llocs més importants de Barcelona a càrrec d'una empresa especialitzada. El tour és de 9h a 17h. A partir d'aquesta hora i fins les 22h es tindrà temps per higiene personal, sopar... A les 22h s'agafarà el Bus turístic per gaudir de la ciutat amb la il·luminació nocturna.

Dia 7: Recollida de les habitacions i comiat de tothom.Hotel NH Les Corts


L'hotel NH Les Corts està situat al barri de Les Corts, ben comunicat amb la resta de la ciutat amb transport públic. Disposa del centre comercial "L'Illa" a uns 200 metres. És pot gaudir de dormir i esmorzar a partir de 81 euros/nit.
                                                                     
                                                                      

Holmes Place Les Corts
Un magnífic gimnàs municipal amb diferents màquines per treballar el cos i zona d'aigües per poder-se relaxar i desconectar de l'estrès del dia a dia. Pots gaudir d'aquestes bones instal·lacions a partir de 12€/persona. (només zona d'aigues: 6,50€/persona)


Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch
Aquest museu està gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica i és una finestra oberta a l'univers esportiu. Un viatge de llarg recorregut per conèixer a fons l'esport, que és la materialització d'un llenguatge universal sense fronteres. L'esport com a eina d'integració social serà  un viatge que no oblidareu. Es pot gaudir d'aquest museu a partir de 5,10€/adult i 3,20€/estudiant.                    

Camp Nou Experience
Aquí podràs descobrir la història del Futbol Club Barcelona. A la zona multimèdia disfrutaràs dels moments històrics en vídeos. També viuràs la sensació indescriptible de sortir al terreny de joc pel túnel de vestidors. Finalment acaba el tour a la botiga del Barça. Tot això, a un preu de 23€/persona.

Centre Municipal de Vela
Al CMV pots gaudir de diferents activitats aquàtiques com vela, piragüisme, caiac entre d'altres amb uns grans especialistes amb les titulacions corresponents. Es pot gaudir d'alguna activitat a partir de 32€/adult.
Telefèric del Port
Amb el telefèric del Port de Barcelona realitzaràs un recorregut que va des del Port Antic fins a Montjuïc i podràs gaudir d'unes vistes espectaculars de la ciutat. Podràs pujar al telefèric pagant des de 11€/persona.Barcelona Bosc Urbà
Està situat a la plaça del Fòrum, aquest Bosc Urbà a Barcelona és un nou espai d'aventura. Ja no és necessari desplaçar-se fins boscos naturals, ja pots gaudir de tirolines, xarxes, lianes, ponts, puentings, troncs.. i tot això (i més, fins a 50 atraccions) a una alçada de fins a 6 metres! Pots disfrutar d'aquestes activitats des de 19€/persona.
A la platja de la Mar Bella i de la Nova Icària trobarem pistes de volei platja en la que podrem gaudir d'una bona estona de diversió. Aquesta activitat és gratuïta.
Puja al Barcelona Bus Turístic i gaudeix d'una passejada nocturna única que et portarà a descobrir la llum i el color dels edificis més emblemàtics de la ciutat. A més podràs viure l'espectacle de la llum de la Font Màgica de Montjuïc!
"Bike tours Barcelona" és la primera empresa de Barcelona dedicada a organitzar rutes en bicicleta per individuals i per grups. Una manera de descobrir els millors racons, guiats pels monitors especialitzats i multilingües que fan que els tours siguin una experiència única i inolvidable.
No hay comentarios:

Publicar un comentario