domingo, 8 de septiembre de 2013

Estades "premium"

Aquesta estada té com a finalitat donar una visió general i específica de la vessant esportiva de la ciutat a un preu alt que et permet practicar esport en llocs importants! (a partir de 1150€ per setmana, allotjament i actvitats).


Dia 1: Arribada a Barcelona i benvinguda a l'hotel "NH Constanza". Instal·lar-se a les habitacions i tarda de relax a la zona d'aigües del club DiR (Instal·lacions de Piscines i Esports). Sopar a l'hotel i passejada nocturna pel barri.

Dia 2: Pel matí ens dirigirem al Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch per fer-ne una visita. També podrem passejar per l'Anella Olímpica, zona que va acollir els jocs de Barcelona'92.

Dia 3: Pel matí agafarem un autocar que ens durà fins a La Roca Village on es podrà disfrutar d'un magnífic dia de compres adequat per poder adquirir productes d'alta qualitat a uns preus impressionants!

Dia 4: Pel matí ens dirigirem al Centre Municipal de Vela (CMV) on gaudirem d'unes sessions de vela. Després, per la tarda ens dirigirem a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona per realitzar el Camp Nou experience.

Dia 5: Des de les 11h fins les 17h es realitzarà un tour en bicicleta a càrrec de Bike Tours Barcelona on podrem visitar d'una manera més esportiva els edificis emblemàtics de la capital catalana. Per la nit agafarem el Bus Turístic per disfrutar de la il·luminació nocturna dels edificis importants de la ciutat.

Dia 6: Ens dirigirem a passar el dia a Montmeló, al Circuit de Catalunya, on es podrà conduir sobre l'asfalt que acull competicions mundials i pels més petits hi haurà un karting adaptat a les seves condicions.

Dia 7: Per acabar, ens dirigirem al Barcelona Bosc Urbà per disfrutar dels circuits de cordes i tirolines que ens faràn gaudir freneticament dels esports d'aventura. Després per la tarda ens dirigirem al hotel a recollir les habitacions i realitzarem el comiat.


Hotel NH Constanza


L'hotel NH Constanza està situat al barri de Les Corts, ben comunicat amb la resta de la ciutat i al centre del districte de negocis de Barcelona. Disposa de sortida directe al centre comercial "L'Illa". És pot gaudir de dormir i esmorzar a partir de 161 euros/nit.


DiR Diagonal

Un magnífic gimnàs privat, de la cadena DiR, amb diverses màquines d'última generació, activitats dirigides, i zona d'aigües per poder-se relaxar i desconectar de l'estrès del dia a dia. Pots aconseguir una entrada gratuïta per un dia seguint les instruccions de l'enllaç.


Museu Olímpic i de l'esport Joan Anotni Samaranch


Aquest museu està gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica i és una finestra oberta a l'univers esportiu. Un viatge de llarg recorregut per conèixer a fons l'esport, que és la materialització d'un llenguatge universal sense fronteres. L'esport com a eina d'integració social serà  un viatge que no oblidareu. Es pot gaudir d'aquest museu a partir de 5,10€/adult i 3,20€/estudiant.

Anella Olímpica

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L'Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre de la festa. I ara, pots gaudir de les zones i disfrutar passejant per l'Anella com es feia als JJ.OO. Disfruta! 


La Roca Village

La Roca Village és un dels centres comercials de tipus outlet més grans del sud d'Europa on s'hi poden adquirir top tipus de productes de moltes marques a un preu exquisit! A La Roca també hi pots trobar productes de marques esportives a preus especials! A més, aquest magnífic centre només es troba a un 40 minuts de Barcelona i és de fàcil accés. Centre Municipal de Vela

Al CMV pots gaudir de diferents activitats aquàtiques com vela, piragüisme, kayac entre d'altres amb uns grans especialistes amb les titulacions corresponents. Es pot gaudir d'alguna activitat a partir de 32€/adult.Camp Nou Experience

Descobriràs la història del F.C.Barcelona. A la zona multimèdia disfrutaràs dels moments històrics en vídeos. També viuràs la sensació indescriptible de sortir al terreny de joc pel túnel de vestidors. Finalment acaba el tour a la botiga del Barça. Tot això, a un preu de 23€/persona.

Tour en bicicleta

"Bike tours Barcelona" és la primera empresa de Barcelona dedicada a organitzar rutes en bicicleta per individuals i per grups. Una manera de descobrir els millors racons, guiats pels monitors especialitzats i multilingües que fan que els tours siguin una experiència única i inolvidable.

Bus Turístic nocturn

Puja al Barcelona Bus Turístic i gaudeix d'una passejada nocturna única que et portarà a descobrir la llum i el color dels edificis més emblemàtics de la ciutat. A més podràs viure l'espectacle de la llum de la Font Màgica de Montjuïc!

Circuit de Barcelona-Catalunya

Durant tot l'any el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix la possibilitat de ser els protagonistes de la pista. Tens l'oportunitat de donar unes voltes a un circuit on hi competeixen els millors piots del món de Fórmula 1, Moto Gp... Prepara't per viure l'emoció del motor en primera persona a partir de 50€!Barcelona Bosc Urbà


Està situat a la plaça del Fòrum, aquest Bosc Urbà a Barcelona és un nou espai d'aventura. Ja no és necessari desplaçar-se fins boscos naturals, ja pots gaudir de tirolines, xarxes, lianes, ponts, puentings, troncs.. i tot això (i més, fins a 50 atraccions) a una alçada de fins a 6 metres! Pots disfrutar d'aquestes activitats des de 19€/persona.
No hay comentarios:

Publicar un comentario