lunes, 30 de diciembre de 2013

La festa del futbol català acaba amb un Catalunya 4 - Cap Verd 1!

Uns 20.700 aficionats no han faltat a la cita amb el futbol català i han presenciat la victòria de Catalunya sobre Cap Verd per 4-1 en l'amistós disputat a l'Estadi Olímpic de Barcelona. Sergio García (2 gols), Bojan i Oriol Riera han capgirat el gol inicial dels africans en el partit que servia com a estrena per a Gerard López, flamant seleccionador català, a la banqueta catalana.
El seleccionador Gerard López s'ha estrenat a la banqueta catalana amb atrevit dibuix tàctic: un 3-4-3. Els jugadors de Cap Verd han començat amb força i s'han avançat gràcies a un gol de Djaniny en el minut 10. Però els catalans han capgirat ràpidament el marcador amb tres gols en només tres minuts amb els Gols de Sergio García (capità avui i 2 gols) i Bojan Krkic han firmat la remuntada. El jugador blanc-i-blau s'ha convertit avui en el màxim golejador històric de la selecció amb 7 gols.
Cal destacar que només Marc Valiente, que debutava amb Catalunya, s'ha mantingut sobre la gespa després del descans. Un altre debutant, Oriol Riera, ha fet el 4-1 demostrant el seu olfacte golejador. Uri Rosell, flamant campió de la MLS dels Estats Units, ha disputat els últims 25 minuts. El de Puig-reig arrossegava molèsties físiques, però no s'ha volgut perdre la festa. A l'igual que Aleix Vidal o Jordi Xumetra que a l'endemà del partit tenen entrenament amb els seus respectius clubs i no han volgut faltar a la festa del futbol català.