martes, 26 de noviembre de 2013

90a cursa Jean Bouin

Rècord de participació a la 90 edició de la cursa Jean Bouin, que ha tingut lloc aquest diumenge, 24 de novembre. Un total de 17.000 corredors han participat a la mítica cursa barcelonina pel recinte del Parc de Montjuïc. En la cursa internacional, l'Ugandès Soyekwo Kibet s'ha endut la victòria en la categoria masculina i Rebecca Cheptegei, també d'Uganda, en la femenina.
La major part dels corredors, però, han participat a les modalitats OPEN. La de 10km, amb inici i final a l'avinguda Maria Cristina, ha acabat amb la victòria de David Martínez i Sandra Asín. Pel que fa a la prova de 5km, que ha sortit també de Maria Cristina però que ha acabat a l'Arc de Triomf -històrica meta de la Jean Bouin durant cinc dècades-, els guanyadors han estat José Luis Blanco i Elisa Melilli.
Els inicis d'aquesta popular cursa es remunten a l'any 1920, quan va ser instaurada per un grup de periodistes i promotors aficionats a l'atletisme. La cursa pren el nom de l'atleta olímpic i periodista francès Alexandre François Etienne Jean Bouin.


Font d'informació i imatge:

No hay comentarios:

Publicar un comentario