viernes, 22 de noviembre de 2013

Presentat el "SuperPrestigi Dirt Track"!

El Palau Sant Jordi acollirà el proper 11 de gener el "SuperPrestigi Dirt Track", una especialitat motociclista sobre terra a la que participaran entre d'altres els tres campions del món de motociclisme Maverick Viñales (moto 3), Pol Espargaró (moto 2) i Marc Màrquez (MotoGp). També, ja han confirmat la seva participació altres pilots de l'èlit mundial com Andrea Dovizioso, Alex Rins, Álvaro Bautista... i en els propers dies s'espera la confirmació d'uns 25 pilots més.
L'exhibició ha estat presentada a l'Ajuntament de Barcelona pel propi Màrquz, l'alcalde Xavier Trias. Aquest espectacle preten ser la cirereta del pastís d'una temporada històrica pel triplet aconseguit.
Amb les paraules del pilot de Cervera (Marc Màrquez) ja es pot interpretar que no es va a competir, sinó a passar-ho bé i a disfrutar del motor ja que ell afirmava: "més que una competició pretèn ser una festa. Ja estic buscant samarretes per llençar-les al públic assistent, com que al gener la gent està molt avorrida i sense competició també serà una manera d'anar calentant motors per la propera temporada".





Font d'informació i imatge:

No hay comentarios:

Publicar un comentario