jueves, 2 de enero de 2014

Esdeveniments del 2014!


Acabem d'entrar al 2014 i això comporta uns nous esdeveniments a nivell Mundial. El dia 1, Televisió de Catalunya, en un extens vídeo comentava (des d'un punt de vista català) els esdeveniments que hi haurà durant l'any que ens espera, el 2014. Entre ells en destacava alguns com el Dakar, prova de motor que es disputa aquests primers dies de gener a terres sud-americanes. També en destaca els Jocs d'hivern de Sotxi que s'inauguraran al febrer malgrat la polèmica que els envolta. D'altres esdeveniments que apareixen a la notícia són l'inici del Mundial de Fòrmula 1, el de motociclisme, la final de Copa d'Espanya i d'Europa, el Mundial de Clubs de futbol, el Tour de França, Europeu de natació.
Per sobre de tots, l'esdeveniment més esperat de l'any és el Mundial de futbol a Brasil, que començarà a disputar-se el proper estiu en el que hi són favorites les seleccions de Brasil, Argentina, Alemanya i Espanya, que defensarà el títol aconseguit a Sudàfrica el 2010.

També ha fet referència al mundial de ciclisme que es disputarà a Ponferrada el proper setembre i on el català Purito Rodríguez intentara guanyar-lo després de la plata aconseguida en l'últim campionat del món. Finalment destaco que Espanya també acollirà el Mundial de bàsquet del qual Barcelona en serà una seu i es podràn disfrutar a Barcelona de partits de les millors seleccions del món!


Per qui ho vulgui pot veure el vídeo original de Televisió de Catalunya aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario