jueves, 27 de febrero de 2014

"El tennis i els Jocs Olímpics", exposició al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch

Fins el 30 d'abril, els amants del tennis podran gaudir d'una mostra única al Museu Olímpic: "El tennis i els Jocs Olímpics", un repàs a la disciplina esportiva com a esport olímpic.
Aquesta exposició impulsada per l'Ajuntament de Barcelona comte amb el suport de clubs de tennis com el Reial Club de Tennis Barcelona que promocionen aquesta iniciativa.
En la presentació la tinenta d'esports Maite Fandos va recalcar que a Barcelona s'organitzen molts esdeveniments esportius als llarg de l'any que serveixen per promoure l'esport entre infants i joves. Ha recordat una de les últimes campanyes "La Laia juga a tennis" que amb la Federació Catalana de Tennis s'ha impulsat per promoure aquest esport entre les nenes en edat escolar.
A l'acte inaugural també hi van assistir diversos esportistes, el secretari general d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, el president de la RFET, Jose Luis Escañuela, entre d'altres.
Pel que fa l'exposició en sí, hi destaquen objectes cedits per a la mostra de col·leccions privades o de diversos esportistes com les raquetes de Lili Álvarez i Rosa Torras, medalles de parís 1924, raquetes i sabatilles d'Emilio Sánchez VIcario, medalles olímpiques d'Arantxa Sánchez Vicario i Conchita Martínez o la raqueta d'Àlex Corretja i Albert Costa de Sidney 2000. Per sobre de totes, destaca l'equipació i la raqueta de Rafa Nadal de Pequín 2008 com les raquetes de Tommy Robredo, d'Andy Murray, dels germans Bryan o de Feliciano López de la darrera cita olímpica, Londres 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario