miércoles, 12 de marzo de 2014

Arriba la Barcelona CityTrail

La ciutat de Barcelona acollirà el proper 27 d'abril la Barcelona CityTrail una nova manera de correr per la ciutat.
El CityTrail és un nou concepte d'atletisme. Trasllada l'esperit de la muntanya a la ciutat, i ha arribat a Barcelona. La capital catalana n'acollirà una de 12km i 2.000 metres de desnivell organitzada per Salomon i El Corte Inglés.
Aquesta nova modelitat de "running" es basa en el descobriment de les ciutats, explorant noves rutes urbanes on poder disfrutar corrents. Està pensat per gent que corre sense un camí marcat i que integra elements del seu entorn (escales, parcs, etc) com a eines per entrenar.
En la presentació d'aquest esdeveniment ha explicat Mick Oconchuir (membre de Salomon) que "el propòsit del CityTrail és escapar de la rutina. La gent vol variar de circuit i passar-s'ho bé. El calçat i les peces CityTrail só versàtils i apropiades per a qualsevol terreny i superfície, és la nostra manera d'aportar una mica d'aventura de muntanya a tots els corredors, tant si viuen en un poble com en una gran ciutat".
Salomon ha donat a conèixer les seves novetats entre les que hi destaca també, una App que posarà en marxa el proper 18 de març. Aquesta App (disponible per Android i iPhone) proposa atrevides rutes per 90 ciutats del món i en la que els usuaris podran anar afegint i compartint informació de cada ciutat.



Font i imatge: http://www.ara.cat/esports/mes_esports/presentacio-Barcelona-City-Trail_0_1100290129.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario